Зле поддрържани асансьори

Здравейте,
в столичния квартал Дианабад, блок 56-ти има 2 бр асансьора. “Малкият” асансьор ежедневно е с блокирали врати, които не могат да се отварят нито отвътре, нито отвън, освен ако не се отвори отвътре и не се дръпне механизмът(нещо, което е опасно за вършене особено от неопитни хора и най-вече деца!!) изпращам Ви и снимка на вратата на 4-тия етаж на “малкия асансьор”, чиято дръжка остана в ръката на съседката ни, при напълно обикновено движение с хващане за отваряне на вратата.
“Големият асансьор” ежедневно засяда на 15-тия етаж на блока и за да тръгне обратно в експоатация, вратата му трябвя да бъде отблокирана отново ръчно на самия етаж. Също така и “големият асансьор” ежедневно е с блокирали врати и не може да се отваря нито отвън, нито отвътре! Също така редовно се случва асансьорите да не спират точно на площадките на етажите за слизане на хора.
Явно ръководството на блока не взима достатъчно сериозно под внимание тези проблеми и просто звъни на някоя поддържаща фирма, която идва “да закрепи” положението до следващия ден, когато отново получава обаждане от блока ни.
Очевидно е за всички живущи в блока, че тези асансьори са опасни и негодни за употреба в 70% от времето. Аз лично се притснявам изключително много от тях и звучкът, които издават понякога е все едно ще паднат всеки момент!

Оставам на разположение и съдействие!
Лек ден!

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!