Управление на сгради и безопасни асансьори

Тъй като вярваме, че безопасността на асансьорите има пряка връзка с качественото управление на етажната собственост, както и след извършени проучвания и анализи, през месец февруари подготвихме и представихме концепция, която от една страна има за цел да предложи конкретни подходи за общо подобряване на управление на жилищните сгради, а те от своя страна да повлияят пряко върху повишаване безопасността асансьорите.  

Концепцията беше представена както на вниманието на #МинистерствоНаРегионалнотоРазвитие, но и на ДАМТН . Предложението на фондацията може да бъде намерено на сайта на МРРБ ( https://www.mrrb.bg/…/predlojeniya-za-promeni-v-zakona-za-…/ ), както и тук:

 

 

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!