Untitled

Асансьора във входа в гр.София,жк.Дружба,бл.26,бх.В,при извикване котвата на асансьора има толкова силен удар,че издава невероятен шум,особено в средните апартаменти при плътно затворени две врати с извинение ‘умрял да си може да те събуди’,все едно някои удря с чук по металната врата.От апартаментите се чува от първия до осмия етаж повикването.Разговарях с техника които отговаря,като той ми обясни ,че не може да се направи нищо защото асансьора и бил стар и не можело да се подменят котвите .Във бх.А на същия блок асансьора е 5 пъти по безшумен и няма този проблем.Явно не му се занимава с проблема,но вечер не може да се спи при повикване на асансьора.Благодаря би предварително.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!