Правилата на стената

Като част от дейността на фондация „Асансьорна безопасност“ за популяризиране на мерките и правилата за безопасно ползване на асансьори и ескалатори, Ви предлагаме един нетрадиционен начин за ежедневното им припомняне директно от асансьорните кабини във Вашите блокове.

Благодарение на хилядите рисунки, които вече сме събрали, Ви предлагаме да се възползвате от едно наистина уникално предложение, а именно изработване на облепващи фолиа, по индивидуален проект, от рисунките, направени от нашите малки приятели- асансьорни шерифи, които са изобразили в своите творби правило, което биха искали да бъде запомнено от всички нас и трябва да спазваме, когато ползваме асансьори и ескалатори.

Така освен, че ще направите Вашия асансьор едно неповторимо, забавно и изключително приятно за пътуване съоръжение, но и ще бъдете сигурни, че чрез прекрасните детски рисунки по един нетрадиционен, но и запомнящ се начин, съседите и гостите във Вашата сграда ще бъдат надлежно и добре информирани как да имат адекватно поведение в кабината и да пътуват спокойно и приятно между етажите!

Разбира се, за целта е необходимо, да ни покажете, че Вашата машина е технически изправна, няма неизпълнени предписания, и е преминала през периодичен годишен технически преглед.

В зависимост от Вашите очаквания можем да Ви предложим подбор от рисунки, или пък Вие сами да решите да изберете измежду множеството, които сме качили на нашата фейсбук страница, както и ще Ви покажем готови и вече изпълнени проекти.

Това което трябва да бъде предоставено от Вас, освен доказателствата за техническа изправност и безопасност, е размерът на кабината, както и дефиниране на желанието дали да бъде обхваната цялата кабина или фолиото да покрие само части от нея.
На база на подадената информация, ще изготвим:

 • идеен проект,
 • ценово предложение, включващо
  • дизайн,
  • преддпечат,
  • печат и монтаж на фолиата,

както и ще бъдат дефинирани ясни и точни

 • срокове за изпълнение на поръчката.

  А ето и няколко примера, как би могла да изглежда Вашата обновена асансьорна кабина:

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!