Първата детска асансьорна песничка

Скъпи приятели,

Огромно щастие за нас е да Ви представим нещо, което дори и самите ние не предполагахме, че ще сътворим.

Но както често пъти се случва в този живот, хубавите идеи просто те връхлитат, и човек се оказва, че просто не може да им устои.

Точно това се случи с нас, когато започнахме да работим по проект “Вертикално познание”, който стартира през месец Май 2017 г., който се реализира с финансовата подкрепа на програма Европа 2017 на Столична община.

Създадохме песничка! За най-малките! За нашите дечица! И заедно с нашите герои Бобо и Робо.

И за да не Ви караме да четете много! И за да Ви помогнем да се насладите, освен на чаровните възпитаници от детска вокална група “Смехоранчета”, с художествен ръководител, г-жа Галя Конджаманова, но и на невероятно забавния текст, създаден от Ангелина Жекова, който беше оживен от музиката на прекрасния детски композитор, Емил Струнджев, ви предлагам просто да натиснете бутончето и да се насладите на тази прекрасна забава.

 

 

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!