Обучителна програма “Вертикално познание”

Скъпи приятели,

Щастие за нас е да Ви информираме, че на тази страница вече имате възможността да се срещнете с новите приятели на Вас и Вашите дечица, Бобо и Робо.  Това са двама страхотно герои, с помощта на които разказваме нашите “Без!-Опасни асансьорни приказки” в детски градини и училища, като помагаме на нашите малките слушатели и ученици да се запознаят с най-важните правила за безопасно ползване на асансьори и ескалатори.

Запознайте се с тях тук, а след това се позабавлявайте заедно из страниците на нашата малка детска книжка, която ще Ви помогне още по-лесно да предадете необходимите знания на Вашите деца. ,br>

Весели обучения и прекрасни забавления!

Филмчето за лудориите на Бобо и Робо ще Ви пренесе в МОЛ-а, където ще имате възможността да се сблъскате с често срещани ситуации, които не би трябвало да допускаме, да ни се случват, ако искаме да пътуваме БЕЗ!-ОПАСНО! между етажите!

А ето тук можете да изтеглите и нашата малка и забавна книжка, с която ще имате възможност още веднъж да си припомните какво е правилно и какво – не!

Проект “Вертикално познание” се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2017 и в партньорство с район “Подуяне”, район “Люлин”ми 35 СУ “Добри Войников”.

Programa_Evropa_Logo Gerb Sofia

 

 

 

 

 

 

 

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!