Ново начало, в края на една отиваща си и изключителна година.

Скъпи приятели,

С огромна радост бихме искали да Ви информираме, че вчерашният ден, 16.12.2016 година, петък ще остане един от най-вълнуващите, в толкова кратичката история на фондация “Асансьорна безопасност”.

Както повечето от Вас знаят, основен приоритет в нашата дейност е да работим за повишаване информираността на гражданите относно безопасността при ползване на асансьори, ескалатори и подвижни пътеки.

Вчера, 16.12.2016 година, във вече работещият офис на фондацията приехме с огромна радост, нашите първи ученици, дечицата от 4 “В” група на частна детска градина и училище “Мария Монтесори”, кв. Горна баня.

Запознаха се на чаша топъл чай от горски плодове и джинджифилови сладки с разказвачите на асансьорни приказки, кака Ивана, Еми и аснасьорният техник Слави!

Разкахме им малко известни факти, свързани с историята на асансьорите, попътувахме във времето за да разберем, колко важни са били тези машини за да може днес да има високи сгради и небостъргачи.

И най-важното! Разбрахме колко важно е да познаваме правилата за безопасност когато ползваме асансьори, ескалатори и подвижни пътеки!

asansiori_shahta

Разбира се, един от най-любопитните моменти от обучението, беше когато малките ни ученици, заедно с помощта на асансьорният техник Слави, успяха да видят как се движи асансьорът…. но в шахтата, как изглежда тази машина отвътре и как въжетата дърпат кабината. Видяха как изглежда спирачката и още куп любопитни неща, които можете да видите и вие, ако решите да се присъедините към нашата обучителна програма.

Тя е напълно безплатна и е насочена към подрастващите, които вярваме, че ще бъдат онези знаещи хора, които в бъдеще ще ползват грамотно и безопасно тези наистина полезни машини.

А на финала, всички наши участници получиха сертификат 🙂

Много скоро целият този паметен ден, ще видите и запечатан в снимки.

А изненадите от нашите образователни инициативи тепърва предстоят!

 

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!