Направи дарение

Направи дарение

Фондация Асансьорна безопасност

Регистрирахме фондация „Асансьорна безопасност “ от позицията си на хора, преживели ужаса на пропадането в асансьорната шахта. И именно от позицията си на потърпевши, придобихме знанието какво бихме искали да се промени и какво не бива да се случва на никого!

Никога

Един от начините да подпомогнете дейността на фондацията е да направите дарение. То може да бъде за целия проект или за конкретна кампания или действие. Благодарение на Вашето дарение и ентусиазмът на много хора може да се случат важни неща, като публична акция, изложба, информационно турне, брошури и листовки, и какво ли още не…

Можете да ни подкрепите като направите дарение на нашата банкова сметка:

Фондация „Асансьорна безопасност“
Банка ДСК АД
IBAN BG36STSA93000028616673
BIC: STSABGSF

Средствата ще бъдат изразходвани според волята на дарителя, при спазване на абсолютна прозрачност, отчитайки всички разходи на сайта на фондацията- www.elevatorsafety.eu.

Ако имате конкретна идея и предпочитание за какво да бъдат използвани изпратените от Вас средства, моля опишете ги в преводния банков документ.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!