Календарът, който ни учи!

Скъпи приятели,

Бързаме да Ви информираме, че първият обучителен календар за новата 2018 година, на фондация “Асансьорна безопасност” вече е факт, и при желание може да бъде поръчан.

Поръчвайки го, освен че ще разберете на какво сме научили нашите малки приятели, от 22 учебни заведения на територията на районни администрации “Люлин” и “Подуяне”, както и учениците от 35 СУ “Добри Войников”, в рамките на проект “Вертикално познание”, реализиран с финансовата подкрепа на програма “Европа 2017” на Столична община и в партньорство с районните администрации “Люлин” и “Подуяне” и 35 СУ “Добри Войников”, ще можете непрекъснато да си припомняте най-важните правила, които всички ние, и малки, и големи трябва да спазваме, когато ползваме едни от най-популярните средства за вертикален масов транспорт на хора и товари, а именно асансьори и ескалатори!

За да поръчате Вашия календар, е достатъчно да ни изпратите заявка, на имейл: info@elevatorsafety.eu. Стойността, на която ще можете да го получите е 25 лева, която ще бъде изцяло в помощ и подкрепа на обществено полезната дейност на фондацията! Сумата може да бъде дарена чрез банков превод, по сметката на фондацията (Фондация “Асансьорна безопасност” Уникредит Булбанк IBAN BG16 UNCR 7000 1522 1047 70 BIC: UNCRBGSF), както и на място, в брой, в офиса на фондация “Аснасьорна безопасност”. За всеки поръчан календар ще бъде предоставен поименен документ, за направено дарение, чиято бланка прилагаме и тук, Dog.darenia_blanka.

Изказваме нашите искрени благодарности към всички, които повярваха в нас и нашата кауза, започвайки от Столична община и програма “Европа 2017”, които подкрепиха финансово тази инициатива, районните кметове на и заместника кметове на районите “Люлин” и “Подуяне”, детските градини и училища, с които работихме през целия този период, благодарим и на ДАМТН, които подпомагаха фондацията, в разпространението на програмата ни за обучение, благодарим на представителите на асансьорния бранш, и най-вече на асаньорният техник Слави, както и на Григор Къшов, които се включиха, като лектори, запознавайки децата с най-важното от устройството на асансьорите.

Специални благодарности отправяме към Слави Георгиев, защото той, реши да дари на фондацията полученият за обученията хонорар!

Благодарим на Парк Център София, които бяха домакини на нашето заключително събитие по проект “Вертикално познание”!

Благодарим на СТЦ “Интерпред”, които ни помагаха по време на озвучаването на нашите събития!

Благодарим на фирма CreativeHub, които създадоха прекрасните дизайни на детските книжки, сертификатите които децата получават в края на всяко наше обучение, сертификатите, които бяха връчени на всяко едно учебно заведение, взело участие в нашата обучителна програма, както и за това, че създадоха най-веселите и обучаващи календари за 2018г!
Благодарим на Омникар БГ, които отпечатаха за тяхна сметка детските книжки, които децата получават в края на всяко наше обучение!

Благодарим на прекрасната г-жа Ангелина Жекова, която създаде най-веселия текст за първата детска асансьорна песничка!

Благодарим на г-н Емил Струнджев, който се вдъхнови от текста на Ангелина Жекова, както и от нашата учебна анимация и напуса музиката и за двете!

Благодарим на детска вокална група “Смехоранчета”, които с медените си гласчета оживиха детската ни песничка, както и за неуморния труд на г-жа Галя Коджаманова, която е художествения ръководител на “Смехоранчетата”!

Благодарим на Мая Бочева, най-талантливия млад художник и аниматор, с който създадохме Бобо и Робо и техните забавни приключения в търговския център!

Благодарим на всички медии, които разказаха за нашите “Без!-Опасни асансьорни приказки”!

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!