ФАБ гостува на Стара Загора

Следващата спирка на фондация “Асасньорна безопасност” е в Стара Загора, в рамките на инициативата “ВАКАНЦИЯ” 2019, която се провежда под надслов “Безопасно лято за сигурно бъдеще”.

Превантивната програма „ВАКАНЦИЯ 2019“ е една от мерките за повишаване сигурността на децата и превенция на противоправното поведение на малолетните и непълнолетните през лятото. Тя е част от обща програма на Община Стара Загора за безплатни занимания на младите хора през летните месеци и се осъществява в партньорска мрежа.

Превантивната програма „ВАКАНЦИЯ 2019“  се осъществява в партньорска мрежа. Екипът на МКБППМН, съвместно с партньорите-експерти от институции и организации, работещи с деца и за деца, центрове, клубове и доброволци, мобилизират ресурс, професионален опит и ново вдъхновение, най-вече желание и отговорност да дадат шанс и подходяща алтернатива на децата да знаят повече, да се справят безопасно и да стигат по-далеч сигурно.

Програмата „ВАКАНЦИЯ 2019“ ще се реализира в периода 17 юни – 31 юли с 21 събития под мотото „Безопасно лято за сигурно бъдеще“. Целева група са децата от 8 до 18-годишна възраст, живеещи на територията на Община Стара Загора и пребиваващите през лятото в града, както и техни родители. Приоритетни цели и задачи на организаторите от местната комисия са целенасочено информационно формиране и промотиране на безопасен и здравословен начин на живот, възпитаване и утвърждаване ценности, изграждане на позитивни модели на отговорно поведение, насърчаване активното детско и младежко участие, придобиване и разширяване на социалния опит на децата, както и насърчаване активното родителство. Дейностите от програмата подпомагат успешното справяне с някои от задачите на развитието, които стоят пред подрастващите и чието решаване гарантира тяхната сигурност и безопасност.

А с нас ще можете да се срещнете на 19.06.2019г., от 10:00 часа в сградата на Общината.

Паралелно на провежданото интерактивно обучение ще бъде открита и ВРЕМЕННА ПРИЕМНА на ДАМТН 19.06.2019 г. от 10:00 часа в сградата на община Стара Загора, адрес: гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики № 107, в която домоуправители и/или представители на многофамилни жилищни сгради, ще могат да получат консултации по теми, касаещи техническата изправност и безопасност на асансьорите в техните сгради.

До скоро, приятели!

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!