Евакуираха блок във Варна заради горящ асансьор

Потърпевшите смятат, че пожарът е причинен умишлено от конкуренти на фирмата, ангажирана с поддръжка на съоръжението

На 14.05. т.г. около 1,30 ч. е постъпил сигнал за пожар в асансьора на жилищен блок, намиращ се на ул. „Свобода”. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Унищожена е асансьорната кабина, опушени са 150 кв. м стени, метални врати, електрическа инсталация, мазилка.

При пожара са евакуирани живущите на 4-и, 5-и и 6-и етаж от блока. Няма пострадали хора, съобщиха от полицията.

Екип на тв „Черно море“ отиде на мястото на инцидента. Близо 50 души живеят в блока с горелия асансьор. Всички преживяват кошмарна нощ.  Пламъците тръгват от асансьорната кабина, която изгаря напълно. По време на пожара тя се намира на четвъртия етаж. 

Материалът е препечатан от: http://www.chernomore.bg/krimi/2018-05-14/evakuiraha-blok-vav-varna-zaradi-goryasht-asansyor

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!