Една кауза в помощ на Мария

Здравейте, приятели!

Това е Мария! Мария Ваклинова!

Със сигурност за много от вас снимката и говори много.

Maria-Vaklinova

 

За други името й!

А за всички нас нейната историята е тази, която остави онзи страховит отпечатък в съзнанието ни, върху живота ни…, върху безопасността на асансьорите в България!

Мария е онази жена, която като по чудо оцеля при зловещия асансьорен инцидент на 19 Август 2014 година, когато две жени на път за работа, започват…, но и завършват своето асансьорно познанство!

Цветелина Радунчева! Завинаги останала в спомените на своите близки и хилядите хора, станали, волни или неволни, свидетели от малкия екран на разигралата се трагедия!

И Мария!

Жената, оцеляла като по-чудо! Или пък може би защото малко преди инцидента е дала обещание на невръстния си син Калоян, че винаги ще бъде до него и до неговия по-голям брат – Бойко!
Мария днес се бори, за да може да бъде пълноценната майка, обещала да бъде заради своите деца, заради себе си, заради близките и многобройните приятели, които заедно с нея се борят и помагат да бъде това, което тя някога е била.

Някога!

Само допреди година!

Днес Мария носи в себе си спомена от онзи ден, белязал живота и завинаги! Научила се е да съжителства с него! Но не е забравила! Старае се да живее не с миналото, а с това което й поднася живота днес, и с надеждата, че утрешния ден ще бъде по-добър от днешния или от вчерашния! По-добър за нея, но и за нейните близки!

Лечението е неизменна част от нейното вчера, днес и утре!
След поредната операция, на която тя се подлага през месец Май 2015 година Мария се нуждае от ежедневна и продължителна рехабилитация и медикаментозно лечение, за да може отново да ходи нормално!

Бъдете съпричастни към съдбата на Мария, нека заедно помогнем на тази млада жена!

Дарителската сметка, на която можете да изпращате средства в помощ на Мария е:

IBAN    BG68  BPBI 7940 4066 3411 01

BIC      BPBIBGSF

Банка: Юробанк България АД
 
Дарения, могат да бъдат изпращани и чрез социалната мрежа за дарения ПЛАТФОРМАТА, където е публикувана и каузата, в подкрепа на Мария.

 

За “Платформата”

“ПЛАТФОРМАТА” (platformata.bg) e социална мрежа за дарители, създадена от Фондация “Помощ за благотворителността в България” (ФПББ). Чрез нея могат  да бъдат дарявани средства за благотворителни каузи.

Средствата се даряват онлайн – през системата Борика или през Pay Pal, и по банков път – през дарителската сметка на ФПББ, с  всички видове български и международни карти.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!