Да си поговорим за асансьорите, Без!-Опасно и по детски!

Детска изложба на Приказни Без!-Опасни асансьорни рисунки ще бъде представена за първи път на етаж три, в сградата на търговски център Park Center, на бул. „Арсеналски“ 2, на 4 и 5 Ноемвир 2017 година.

Изложбата има за цел да разкаже на малки и големи кои са най-важните правила за безопасно ползване на асансьори и ескалатори, които всички ние трябва да спазваме, когато ползваме тези най-разпространени средства за масов вертикален транспорт на хора и товари.

Детските рисунки са дело на малки художници от предучилищна възраст до трети клас от столичните квартали „Люлин“ и „Подуяне“.

В творбите си децата са се постарали да направят интерпретация на различните ситуации, които са им направили най-силно впечатление, по време на представянето на обучителната програма, която беше разработена от фондация „Асансьорна безопасност“ с финансовата подкрепа на програма Европа на Столична община и в партньорство с районните администрации на „Люлин“ и „Подуяне“ и 35 СУ „Добри Войников“.

На 05 Ноември 2017 година от 17:00 часа

Oфициални представители на районните администрации, партньори на фондацията, ще връчат сертификатите за участие в обучителната програма на учебните заведения, които станаха част от проект „Вертикално познание“.

По време на двудневното събитие от 11:00 ч. и от 17:00 ч.,, както в събота, така и в неделя са планирани учебни занимания с малки и големи любопитни момичета и момчета, които биха искали да надникнат в света на нашите „Без!-Опасни асансьорни приказки“!

Специална изненада за всички посетители в неделния ден ще бъдат прекрасните изпълнения на талантите от детска вокални група „Смехорани“, с художествен ръководител г-жа Галя Коджаманова, които са подготвили специален поздрав с най-новата песничка на групата, която ще бъде изпята за първи път в търговски център Park Center, на бул. „Арсеналски“ 2 за малки и големи, асансьорни и ескалаторни пътешественици.

Програма на събитието:

4 Ноевмри 2017 г.
Park Center; 3 етаж; 11:00 часа

Начало на срещите с Бобо и Робо и техните „Без!-Опасни асансьорни приказки“ за малки и големи, любопитни посетители на Park Center;

Време за рисунки за малки големи!

Park Center; 3 етаж; 17:00 часа
Начало на срещите с Бобо и Робо и техните „Без!-Опасни асансьорни приказки“ за малки и големи, любопитни посетители на Park Center;

Време за рисунки за малки големи!

5 Ноевмри 2017 г.
Park Center; 3 етаж; 11:00 часа

Начало на срещите с Бобо и Робо и техните „Без!-Опасни асансьорни приказки“ за малки и големи, любопитни посетители на Park Center;
Park Center; 3 етаж; 17:00 часа

Официално връчване на сертификатите на учебните заведения, участници в проект „Вертикално познание“, реализиран с финансовата подкрепа на Столична община и в партньорство с районните администрации „Люлин“ и „Подуяне“ и 35 СУ „Добри Войников“.

Концерт- изненада на детска вокална група „Смехорани“

Последна (но само за събитието) среща с Бобо и Робо и техните „Без!-Опасни асансьорни приказки“ за малки и големи, любопитни посетители на Park Center.

Повече за проект „Вертикално познание“ на фондация „Асансьорна безопасност“

Програмата има за цел да запознае най-малките с основите правила за безопасно ползване на асансьори, ескалатори и подвижни пътеки, поднасяйки тази така техническа тема на достъпен и разбираем език заедно с любопитните герои на фондацията – Бобо и Робо. Съвместно с тях децата се потапят в историята на асансьорите и ескалаторите, научават любопитни и исторически факти за тези машини, и най- важното, успяват да се забавляват, докато учат.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!