Брутално нападение над асансьорни техници, оказващи помощ на заседнал в асасньор пътник

На 20 Юли 2017 година екип на фирма за техническа поддръжка, оказва] помощ на заседнал пътник в асансьор на жилищна сграда, в София, кв. Надежда, ул. Златен клас 5, около 15:30ч. е бил нападнат от мъж на около 50 годишна възраст.

Нападателят е строителен работник, извършвал ремонтни услуги в апартамент в жилищната сграда. При нападението единият асансьорен техник е получил множество рани по главата и тялото си, а другият е с наранявания в областта на долните крайници.

След нападението побойникът е избягал, като е успял да потроши и автомобила на асансьорната фирма.

Ден по- късно, по информация, предоставена ни от страна на пострадалите, нападателят на двамата асансьорни техници от фирма “С Лифт” ООД вече е задържан и се очаква да му бъде повдигнато обвинение.

Задържането е станало след като пострадалите са осъществили разпознаване/идентифициране на нападателя си.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!