volunteer

За да станете доброволец във ФАБ е необходимо да знаете следното:

Доброволците се включват с доброволен труд в инициативи, организирани от ФАБ, като предварително са се информирали за целите на организацията и за същността на конкретния проект и работа.

Доброволците на ФАБ мотивират писмено желанието си за това как да помагат безвъзмездно за решаване на проблемите, касаещи асансьорната безопасност на гражданите в страната.

При желание, доброволците на ФАБ споделят в каква сфера биха могли да бъдат полезни, с цел сформиране на работни групи при работа по конкретни проекти, които ще бъдат оповестявани на страницата на фондацията.

Доброволец може да стане всеки, който е съпричастен с каузата да няма повече почернени семейства и инвалидизирани хора, в резултат на ползване на лошо поддържани или неправилно експлоатирани асансьорни съоръжения без оглед на това дали самият той е/или е бил част от такъв проблем.

Как да подкрепите работата на ФАБ?

– Следвайте ни онлайн и във Facebok: Фондация „Асансьорна безопасност“ 

– Сигнализирай ни за опасен асансьор на signal@elevatorsafety.eu или като използвате формата за сигнал на нашата уеб страница: http://elevatorsafety.eu/podai-signal/

– Споделяйте информация свързана с дейността на ФАБ с ваши приятели, близки и познати;

– Бъдете наши помощници по време на специални събития, които организираме за набиране на средства.

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Какво те мотивира да станеш доброволец?*

Име и фамилия*

Телефон*

Email

Град*

Код за сигурност*
captcha