Обучителна програма „Вертикално познание“

Обучителна програма „Вертикално познание“

Обучителна програма „Вертикално познание“

Скъпи приятели,

Щастие за нас е да Ви информираме, че на тази страница вече имате възможността да се срещнете с новите приятели на Вас и Вашите дечица, Бобо и Робо.  Това са двама страхотно герои, с помощта на които разказваме нашите „Без!-Опасни асансьорни приказки“ в детски градини и училища, като помагаме на нашите малките слушатели и ученици да се запознаят с най-важните правила за безопасно ползване на асансьори и ескалатори.

Запознайте се с тях тук, а след това се позабавлявайте заедно из страниците на нашата малка детска книжка, която ще Ви помогне още по-лесно да предадете необходимите знания на Вашите деца. ,br>

Весели обучения и прекрасни забавления!

Филмчето за лудориите на Бобо и Робо ще Ви пренесе в МОЛ-а, където ще имате възможността да се сблъскате с често срещани ситуации, които не би трябвало да допускаме, да ни се случват, ако искаме да пътуваме БЕЗ!-ОПАСНО! между етажите!

А ето тук можете да изтеглите и нашата малка и забавна книжка, с която ще имате възможност още веднъж да си припомните какво е правилно и какво – не!

Проект „Вертикално познание“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2017 и в партньорство с район „Подуяне“, район „Люлин“ми 35 СУ „Добри Войников“.

Programa_Evropa_Logo Gerb Sofia