Нови възможности за повишаване на безопасността!

На 15 Април, Сряда 2015 г, в Брюксел се състоя  първата по рода си среща на представител на ФАБ с Президентите  на ELA (European Lift Association- Европейска Лифт асоциация), г-н Philippe Lamalle и  ЕЕА  (European  Еlevator association – Европейска  асансьорна асоциация) , г-н Jorge Ligüerre, както и главният секретар на ELA,  Jean-Pierre Jacobs.

Поводът за визитата е полагането на основите и устанвояването на трайни партньорски контакти между трите  организации.

Крайна цел ще бъде от една страна повишаване на нивото на знание както на гражданите, но така също и на специалистите в този сектор, споделяне на добрите Европейски практики, както със специалистите от бранша, а така също и с отговорните държавни институции, и не на последно място търсене на възможности за прилагането на тези практики и в България.

За ELA:

ELA е базирана в Брюксел, Белгия и представлява асансьорните асоциации на следните държави:

Австрия; Белгия, Кипър, Чешка Република, Дания, Франция, Финландия, Гърция,Унгария, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Пртугалия, Полша, Румъния, Испания, Швеция, Швейцария, Турция и Обединеното Кралство

ELA или Европейската лифт асоциация, представлява активните асоциации на представителите на бизнеса в областта на асансьорите, ескалаторите и подвижните пътеки, работещи на територията на Европейския съюз (ЕС) или или в рамките на Европейската асоциация за свободна търговия (ЕАСТ), независимо дали са национални асоциации или конкретни секторни асоциации. Kато членове на ELA също така са представени и производителите на съответните компоненти.

Благодарение именно на това изключително широко представителство, във времето ELA е успяла да се превърна в основен комуникационен вектор на индустрията в областта на асансьорите, ескалаторите и движещите се пътеки на Европейската комисия, на Европейския парламент и на редица други институции и организации. Нейна цел е да подпомага националните асоциации в техния диалог със местните правителства.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!