Нови решения за стари съоръжения

old-lift

Едни от основните цели, които си заложихме като фондация, е да подкрепяме добрите практики, които се разработват и предлагат в посока сигурност на асансьори и пътници.

В тази връзка,бихме искали да информираме всичка Вас, които търсите нови решения за старите съоръжения във Вашите блокове, че от настоящата седмица, в България вече съществува и нов вид услуга, насочена към облекчаване на собствениците в жилищните сгради, когато е взето решение за закупуване на ново съоръжение.

Г-н Илия Златанов, който е и собственик на фабрика за проектиране, производство и доставка на асансьори, ни информира, че вече на българския пазар е налична услуга за закупуване на нови съоръжения при облекчени финансови условия.

Лизинговите условия са договорени с Алианц Лизинг България АД, като разбира се всички детайли за това ново предложение можете да получите от г-н Златанов или друг представител на неговата фирма.

Това, което беше предоставено на нас като информация е следното:
За еталонно изчисление на лизинговата схема, е използван примерът със съвсем наскоро подменено съоръжение в кв. Слатина, за което ви разказахме в началото на годината.

По данни на производителя, цената на съоръжението, което беше монтирано в кв. Слатина, и което обслужва блок от 8 етажа е 30 000 лв, с ДДС и с включени всички ремонтни, демонтажни и монтажни дейности.

Одобрената вече лизингова схема предполага първоначална инвестиция от 25% от общата стойност на новото съоръжение и период на изплащане 36 месеца.
Ако се придържаме към примера от кв. Слатина за технически спецификации и цена, то в числа лизинговото предложение би изглеждало по следния начин:

– Стойност на първоначална вноска – 5 500 лева, с ДДС
– Размер на месечните лизингови вноски за вход – 673 лв/вход;
– Размер на месечните вноски за етаж, (за 8 етажен блок) – 84,13 лв/етаж

Допълнителна техническа информация относно реализирания проект в кв. Слатина можете да намерите по-долу:

 

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!