Нови асансьори-мисия възможна!

Скъпи приятели,

Все по-често започнахте да се обръщате към нас с молба за съдействие при избор на фирми, които биха могли да ви предоставят гъвкави условия при закупуване на съоръжения, които да заменят старите и амортизирани машини във вашите блокове.

И в това няма нищо лошо.

Напротив!

Pismo

Тъй като обаче ние, в качеството си на неправителствена организация нямаме абсолютно никакво право да поставяме фирмите в условия на нелоялна конкуренция, решихме да се обърнем директно към всички онези, за които знаем, че оперират на българския пазар.

Помолихме ги да отговорят за вас, дали предлагат подобни условия.
В настоящата публикация прилагаме както изпратеното към фирмите писмо (кликнете на картинката), но така също и информацията, която ни беше предоставена, в писмен и официален вид, придружена със съответните писма, даващи ни право да опосвестим  тази вътрекорпоративна за компаниите информация.

Няма да скрием и факта, че не малка част от тях не сметнаха за необходимо да отговорят.

 

Все пак във файла сме оставили техните контакти, а вие  бихте могли да се свържете директно с тях.

 

Asansiorni_Firmi

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!