Нов закон за технически надзор на съоръженията с повишена опасност

Нов закон за технически надзор на съоръженията с повишена опасност

Нов закон за технически надзор на съоръженията с повишена опасност

images

В продължение нашето обещание към всички вас да работим активно, така че никога повече да няма почернени семейства и инвалидизирани хора, да бъдем прозрачни, ясни и открити както в намеренията си, а така също и в действията си бихме искали да ви информираме, че фондация „Асансьорна безопасност“ беше официално поканена от ДАМТН да вземе активно участие в процеса по разработване на нов Закон за техническия надзор на съоръженията с повишена опасност, част от които са и асансьорите.

Обръщаме се към всички, които биха имали интерес, както и полезни идеи за това как контролът по поддръжката на тези съоръжения да стане по – ефикасен и ефективен да ни пишат. Вашите идеи ще бъдат повече от ценни, но не само за нас като фоднация, но и за всички граждани на Република България.

Вашите предложения можете да изпращате най- късно до 25.01.2015 година на имейл адрес: info@elevatorsafety.eu

Предложенията, които ни изпратите, и които намерят място в новия закон, ще бъдат изнесени на интернет страничката ни, както и техните податели (разбира се при тяхно изрично съгласие).

Не на последно място, вярваме, че когато ХОРА РАБОТЯТ ЗА ХОРА, Светът в който живеем ще стане едно наистина по- добро място за живот.