Начало на кампания за подобряване на сигурността на асансьорите в България.

Фондация „Асансьорна безопасност”, Българска асансьорна асоциация и Националното сдружение на производителите и вносителите, инсталиращи асансьори имат удоволствието да Ви информират относно началото на обща кампания за подобряване на сигурността на асансьорите в България.

Започваме на 5 януари 2014 г. (понеделник) от 13 часа в блок 64, вх, Б на ж.к. „Христо Смирненски” в София, където ще започне подмяната на асансьор на 36 години. Подмяната се извършва безвъзмездно от фирма „Изамет”, член на Националното сдружение на производителите и вносителите, инсталиращи асансьори.

Ще бъдат представени стряскащи данни за състоянието на асансьорите, както в жилищните, така и в обществените сгради, както и мерки, които могат да бъдат предприети, за да няма повече жертви и ранени при нелепи инциденти с подобни съоръжения.

В случай, че бихте искали да ни сигнализирате за опасен или зле поддържан асансьор, попълнете приложената тук форма, изпратете ни имейл на signal@elevatorsafety.eu или просто ни се обадете на тел. +359 885 24 94 26!

Всички полета, отбелязани със звездичка са задължителни!

Бъдете сигурни, Вашият сигнал, ще стигне до онези, които носят отговорността за вашето здраве и живот!

Ако желаете да станете част от нашия екип, можете да ни пишете, като попълните приложената форма, или се свържете с нас на info@elevatorsafety.eu, или телефон +359 885 24 94 26.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!