Нелеп инцидент: 10-годишно дете почина в асансьор в Кюстендил

Нелеп инцидент: 10-годишно дете почина в асансьор в Кюстендил

Нелеп инцидент: 10-годишно дете почина в асансьор в Кюстендил

 
Момчето е било намерено в асансьор, притиснато от велосипеда си

10-годишно дете е починало в Кюстендил след нелеп инцидент снощи. Момчето е било намерено в асансьор в блок 3А на квартал „Запад” в града, притиснато от велосипеда си. То е било в блока за частни уроци.

Лекарският екип, пристигнал на място, е установил смъртта на детето. Въпреки това момчето е било транспортирано в болницата, където повече от един час лекари са го интубирали, в опит да го върнат към живота. За съжаление усилията им се оказали без резултат, съобщи директорът на болница „Д-р Никола Василиев” д-р Александър Величков.

Причините и обстоятелствата за смъртта на детето не са известни. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, каза още директорът на здравното заведение.

От полицията в Кюстендил казаха, че няма данни за насилствена смърт.

Екип на полицията е обслужил местопроизшествието веднага след получения сигнал от болницата. От там допълниха, че детето не е живеело в блока, в който е станал инцидента. То е било в асансьора с велосипеда си, допълни говорителят на МВР в града Катя Табачка.

 
Информацията е препечатана от:  https://dariknews.bg/regioni/kiustendil/nelep-incident-10-godishno-dete-pochina-v-asansior-v-kiustendil-2120591